Wind en regen…maar warm bij het vuur!

Winter editie Smaak van de Streek Een rustige, maar sfeervolle markt. De achtste editie van de Smaak van de Streek markt stond in het teken van wind en regen. Deze markt werd minder druk bezocht dan voorgaande edities, mede door het grote aanbod aan kerstmarkten en andere evenementen op deze dag. Het mocht de pret niet drukken. Bezoekers konden naar hartenlust proeven en shoppen om zich vervolgens op te warmen met een heerlijke kop snert, uiensoep of winterbier bij een warme vuurkorf.

We bedanken alle deelnemers en bezoekers voor deze sfeervolledag. Binnenkort publiceren we op deze pagina de fotoreportage.

Zaterdag 30 maart 2013 staat de Smaak van de Streek in het teken van de lente. We hopen u dan te verwelkomen met een stralend zonnetje!

Advertenties

3 thoughts on “Wind en regen…maar warm bij het vuur!

  1. Weer heel veel lekkers op de smaak van de streek, jammer dat de markt niet zo veel bezoekers trok. Volgens mij waren er meer geweest als deze op het Eemplein was gehouden, dan was het 1 markt geweest I.p.v 2 zeker als het weer al niet heel erg meezit. De beide markten hadden hiervan kunnen profiteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s