Vul uw boodschappentas maar op 29 september!

Wat hebben we veel deelnemers op 29 september, maar liefst 40! Dat is een nieuw record. Maar nog belangrijker is de hoeveelheid producten die we hebben. Volop appels en peren, extra veel aardappels in grote hoeveelheden (het is immers het thema product van de Week van de Smaak), knapperig brood, smaakvolle kaas (van koe, geit en schaap!), honing, worst, vlees van ‘biovleesbestellen’ en de Eemlandhoeve, verse knoflook van onze eigen Kees, groenten van het Voedselkollektief, Willem en Drees en uit de moestuin van Tuinpark Laakzijde uit Vathorst.  Kortom volop lekkere basisproducten uit de buurt om uw boodschappentas eens goed te vullen! Maar ook onze specialiteiten zijn er weer: jams, nougat, bier, wijn, paardenmelk, mosterd, herten en wildzwijnstoofpotjes, pie’s en speciaal deze keer op de markt gerookte zalm.

Voor de ‘innerlijke genoegens’ staat Hetties op de markt klaar met haar houtgestookte mobiele pizzaovens, DARA met hapjes, ijs van Ruitenbeek voor jong en oud, Kalasa met lekkere taarten en zoets en nog meer…..

En koop dan ook biologische bloembollen om te alvast te planten voor november! Zo haal je het voorjaar al in huis.

En dat alles moet natuurlijk in boodschappentassen. Nou die worden door het betrokken team van upsidedownumbrella uitgedeeld en kunnen door kinderen op een verrassende manier worden versierd.

Tot de 29 ste en neem je familie en buren mee!

Advertenties

2 thoughts on “Vul uw boodschappentas maar op 29 september!

  1. Wij zullen er zijn, (h)eerlijke produkten uit de regio voor een redelijke prijs. Genieten van de sfeer en thuis van het zalige eten. De Normandische paté en natuurlijk de knoflook van Kees, we kijken er al naar uit.

  2. En aardappels genoeg, de Pieperdealer biedt ze bovendien spotgoedkoop aan, vanaf 60 ct per kilo neemt u ze mee, er zijn tassen aanwezig, grote hoeveelheden (>10 kg) worden desnoods thuisgebracht. Wij hebben voor u de Ditta’s, een heerlijke vastkokende gele aardappel, om te smullen in vele gerechten. Wat dacht u van aardappelschotel uit de oven, de aardappels schillen en in schijven snijden, rangschikken in een ovenschaal en overgieten met slagroom/water mengsel met een beetje peper en zout. Dit 3 kwartier in de over (180 graden) en dan nog even langer met geraspte kaas er over. Past bij elke groente. mmmm lekkerrr….

    Wytze Nauta : deze keer pieperdealer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s