Bak jij de lekkerste taart van Amersfoort e.o.?

Kom inkopen doen op de Smaak van de Streek – hersfteditie op 29 september 2012

Zoete taarten. Heerlijk gebakken met de meest verfijnde ingrediënten. Zalige vruchtentaarten die smelten op je tong. Prachtig gedecoreerde taarten die bijna te mooi zijn om aan te snijden. Als onderdeel van Hoofdstad van de Smaak 2012 wordt op 6 oktober de eerste grote taartenwedstrijd georganiseerd. Iedereen mag meedoen! Er zijn twee categorieën: gewone taart (ongedecoreerd) en feesttaart (gedecoreerd). Alles is mogelijk. Vertoon je kunsten en win!

Wat je kunt winnen?
Naast de titel “Beste taartenbak(st)er van Amersfoort en omstreken” win je een cadeaubon t.w.v. € 75,- De winnende taart uit de categorie “gewone taarten” wordt gebakken en geserveerd in diverse horecagelegenheden in Amersfoort. Wees dus bereid je recept af te geven 😉

Doe je inkopen op de Smaak van de Streekmarkt
Op zaterdag 29 september is weer de Smaak van de Streek – herfsteditie! Wat is er nou mooier om vast wat producten bij ons op de markt in te kopen voor die overheerlijke taart?

Binnenkort vermelden we welke ondernemers aan deze editie van de Smaak van de Streek deelnemen. Wil je meer informatie over de taartenwedstrijd? Kijk dan op nieuwetaarten.nl.

Advertenties

One thought on “Bak jij de lekkerste taart van Amersfoort e.o.?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s