Kom smakelijk vertoeven aan de Eemkade!

Het is weer tijd voor de zomereditie van de Smaak van de Streekmarkt. Op zaterdag 23 juni 2012 bent u van 10.00 – 16.00 uur van harte welkom aan de Grote Koppel in de Eemhaven. Circa 30 marktdeelnemers laten u graag (verder) kennis maken met lokaal, puur en – waar mogelijk- biologisch voedsel. Koop lekkere producten voor thuis en geniet ter plekke van de lekkere streekhapjes, een glaasje (streek)wijn, een regionaal biertje of vers sapje. Er valt nog meer te beleven op de markt, laat je verrassen en kom kijken!

Een greep uit de producten van onze deelnemers: brood, kaas, geiten- en schapenkaas, mosterd, verse groenten, fruit en knoflook uit de regio, vlees van Jersey runderen, worst, jams, sappen, streekbier en informatie van regionale natuurorganisaties.

Het goede doel!

Rotaryclub Amersfoort Stad organiseert bungee-roeien in sloepen op de Eem. Aan de wal is een tokkel-touwbaan van het leger, die ook voor de begeleiding zal zorgen. Door deelname aan deze activiteiten steunt de stichting Shelterbox. Deze stichting brengt tenten in een overlevingspakket naar mensen in nood, waar ook ter wereld. U vindt een voorbeeld van dit pakket op de markt. Kijk op www.rotary.nl/amersfoortstad voor meer informatie.

Advertenties

One thought on “Kom smakelijk vertoeven aan de Eemkade!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s