Volgende Smaak van de Streek markt komt in zicht!

Op zaterdag 24 maart 2012 is het weer zover! De Smaak van de Streek markt vindt weer plaats aan de Eemkade in Amersfoort.

Niet zomaar een markt deze keer (al is het natuurlijk altijd een bijzondere markt!); de Smaak van de Streek markt is de opening van Amersfoort Hoofdstad van de Smaak 2012!
Regio Amersfoort staat als Hoofdstad van de Smaak 2012 in het teken van puur, gezond, regionaal eten, met veel bijzondere festiviteiten, activiteiten en meer.

Omdat de Smaak van de Streek een prominent onderdeel uitmaakt van de Hoofdstad van de Smaak is ervoor gekozen om de opening van dit bijzondere jaar op de markt te laten plaatsvinden. Hierdoor zijn er tal van leuke extraatjes op de markt! Zoals muziek, theater en natuurlijk een feestelijke opening! Meer informatie over de Hoofdstad van de Smaak vind je op de site http://www.hoofdstadvandesmaak.nl/

Daarnaast is er een samenwerking met Sofie aan Tafel, het leuke initiatief waarbij gastheren en gastvrouwen onbekenden uitnodigen om te komen eten op 24 maart! Natuurlijk vinden wij het prachtig dat de inkopen voor het lekkere diner bij ons op de markt worden gedaan en de Hoofdstad van de Smaak organisatie regelt nog iets speciaals voor de Sofie koks! Zo maken meer mensen kennis met de prachtige producten die onze streek te bieden heeft. www.sofieaantafel.nl

Naast al deze spectaculaire extra’s vind je als gewoonlijk natuurlijk de boeren en producenten van overheerlijke producten uit eigen regio!

We zien je graag op 24 maart op de Eemkade in Amersfoort!
De markt is geopend van 10.00u tot 17.00u.
Tot dan!

Advertenties

One thought on “Volgende Smaak van de Streek markt komt in zicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s