De Smaak van de Streek winter editie komt eraan!

Op zaterdag 17 december is de Grote Koppel in Amersfoort weer het terrein van de vierde Smaak van de Streek markt. Met meer dan 30 marktdeelnemers, waarvan een groot deel uit onze eigen regio, wordt aandacht gevraagd voor het belang van regionaal voedsel. Er is volop gelegenheid om verantwoorde en lekkere producten in te slaan voor de naderende feestdagen, voor uzelf of als cadeau voor een ander. De afgelopen markten waren al sfeervol, maar met de wintereditie wordt het extra genieten van knapperend houtvuur, warme chocolademelk, gluhwein, lekkere soep en de vele smakelijke hapjes die de marktdeelnemers klaarmaken.

Tijdens deze markt is ook de Stichting Buitengewone Varkens met een aantal levende varkens aanwezig. Buitengewone Varkens wil toe naar een doorbraak in de varkenshouderij. Een doorbraak richting lekker, gezond en eerlijk. Met eerlijk bedoelen zij dat hun varkens een goed leven hebben; ze lopen hun hele leven buiten en hebben volop ruimte voor natuurlijk gedrag.

Nieuwe deelnemers zijn onder meer de Pieman, ambachtelijk gebakken hartige pie’s, de dames van Scholen in de Kunst met hun handgemaakte vilten shawls en objecten, Groene takken (eetbare paddestoelen op een boomstam) en nog meer…

De gemeente Amersfoort is blij met het initiatief Smaak van de Streek, en wil graag dat de organisatie de markt de komende jaren 4 x per jaar blijft organiseren. Ook u kunt ons hierbij helpen! Tijdens de komende markt is er de mogelijkheid deel te nemen aan een loterij waarmee u kans maakt op (h)eerlijke spullen recht van de markt. De opbrengsten van deze loterij helpen mee om in 2012 ook wederom deze sfeervolle markt te kunnen realiseren. Doet u ook mee?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s