Sfeerimpressie van de markt op 1 oktober 2011

De Smaak van de Streek was weer een groot succes op 1 oktober 2011 aan de Eemkade! Wat een fantastisch weer hadden we deze keer, in vergelijking tot de andere twee markten! De deelnemers en bezoekers hebben met volle teugen genoten van de lekkere hapjes op de markt. Ook is er natuurlijk weer genoeg gekocht voor thuis. Hieronder een impressie van de afgelopen markt.

Op 17 december vindt de volgende markt plaats, en natuurlijk ben jij daar weer bij! Deze keer zal de markt gehuld zijn in winterse sferen, met de daarbij behorende hapjes en drankjes. Natuurlijk vind je er dan weer heerlijke seizoensproducten uit eigen streek. Daar draait het natuurlijk uiteindelijk allemaal om!

Met dank aan natuurlijk alle deelnemers, waaronder bijvoorbeeld: Koken op hout, nougat en zo, ZTRDG, Queens, Eemlook, Valleibieren, de Breede Beek, Willem&Drees, Voedselkollectief De Koppelpoort, Dirk van Ziel, Hartig en nog vele anderen, was het een dag om nooit te vergeten. Voor groot en klein was er veel plezier, met lekkere sfeermuziek van o.a. Cortez en lekker ambachtelijk ijs van ijshoeve Ruitenbeek en poffertjes van de organisatie.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

One thought on “Sfeerimpressie van de markt op 1 oktober 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s