Start Herfsteditie Smaak van de Streek op zaterdag 1 oktober

Voor de derde keer organiseert de Stichting Smaak van de Streek een inspirerende markt met regionale produkten op de Eemkade bij de Grote Koppel. Inmiddels hebben zich al bijna 35 standhouders aangemeld.

Plaats veroverd in de stad
Inmiddels heeft de markt een plaats veroverd in de stad. Standhouders en bezoekers zijn erg enthousiast over het aanbod van lokale produkten. Elke keer weer slaagt de organisatie erin om meer standhouders te overtuigen van de prachtige locatie en de lokale belangstelling hiervoor.

Appels en peren zijn net geoogst! We hebben dan ook talloze soorten en speciale oud Hollandse rassen op de markt!  Nieuw is ook de komst van ‘Eembier’ : bier uit onze eigen streek! ‘Hartig’ komt met heerlijke broden en croissants. Queens & Kalasa laten zien wat de plaatselijke horeca maakt aan heerlijke producten.

Het weekend voorafgaand aan de markt heeft onze marktdeelnemer Schoon Natuurvlees, op 24 en 25 september, in Baarn bij Hoeve Ravenstein een oogstfeest. Zie www.hoeveravenstein.nl

Smaak van de Streek wordt verlevendigd met muziek van ‘Cortez’. en ‘Peter Bruijs’  En er worden voor onze kleine en grote snoep liefhebbers poffertjes gebakken met melk en eieren uit de streek!

Kom genieten zaterdag 1 oktober van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s