Enkele deelnemers in de spotlight

QUEENS VORSTELIJK GENIETEN

Queens Vorstelijk Genieten, op de Groenmarkt en de Hof in het centrum van Amersfoort is mede iniatiefnemer van deze Smaak van de Streekmarkt. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.
Queens is sinds 2008 geopend en geniet ervan om haar klanten te verwennen met (h)eerlijke koffie, thee en zelfgebakken koekjes en taart. Belangrijk zijn verse ingrediënten, waar mogelijk van biologische oorsprong.

Lisette en Paula heten u van harte welkom bij onze kraam vol lekkers op de Smaak van de Streek markt, of bij één van onze horecazaken. We hopen dat er nog vele Smaak van de Streek markten mogen volgen!

PATISSIER-TRAITEUR DUTERLAY

Welk product verkoop je?
Biologische chocolade bonbons, workshops, macarons, hartige/zoet hapjes en buffetten, prive/zakelijk. Klassieke en spicy chocolade bonbons (wasabi, chili, rozemarijn, basilicum, blauwkaas…)

Wat maakt je product zo bijzonder?
De productie wordt gedaan met behulp van jongens met een beperking. Een goede keuze aan grondstoffen en veel ervaring en creativiteit zorgen voor een pure smaak. Specialiteiten zijn citroen bonbons of taarten op basis van citroen. Patissier Duterlay staat voor smaak, milieubewust, betrokkenheid met en voor mensen.

IJSHOEVE RUITENBEEK

Plaats:
Leusden

Welk product verkoop je?
Roomijs en Sorbetijs

Wat maakt je product zo bijzonder?
Vers ijs voor u gemaakt . We kunnen vele smaken en soorten ijs maken en zo uw wensen vervullen.

VALLEIBIEREN LEUSDEN

Plaats?
Leusden

Welk product verkoop je?
Blondine en Brunette bier

Wat maakt je product zo bijzonder?

 • Het zijn 100% streekproducten
 • De bieren worden duurzaam geproduceerd
 • De brouwerij is opgenomen in ecologische systeem van de boerderij van Jan en Cobie de Kruijf

RANDIJK BAMBOE & HOVENIERS

Plaats?
Leusden

 • Welk product verkoop je?
 • EKO bamboe, siergrassen, natuurlijke erfafscheidingen, biologische potgrond en bemesting, bamboepalen, EKO adoptiekerstbomen.

 • Wat maakt je product zo bijzonder?
 • We specialiseren ons in de niet-woekerende bamboesoorten (Fargesia’s). Deze zijn winterhard, het hele jaar groen en zeer geschikt voor in particuliere tuinen, bijvoorbeeld in een haag of grote bak. Begrenzing is bij deze soorten – door de polvormende wortelstructuur – niet nodig. De planten worden in de vollegrond geteeld, maar er zijn ook kleine planten in pot verkrijgbaar. Persoonlijk advies over het gebruik van bamboe, siergrassen en natuurlijke materialen in de tuin onderscheiden ons. Onze bamboemodeltuin bevat volwassen exemplaren van zowel woekerende als niet-woekerende soorten. We leiden u graag eens rond. Meer informatie op: www.bamboe.nl
  Ons winterproject is te vinden op www.adopteereenkerstboom.nl

  DE EXPEDITIE

  Plaats en adres: Schimmelpenninckkade 30 Amersfoort

  Welk product verkoop je:
  De EXPEDITIE is een ideële organisatie gericht op verandering. Daarvoor is het huis. Elke donderdag kunt u er biologisch, vegetarisch eten voor E.7,50. Bovendien is de accomodatie te huur en verzorgen we weekenden incl. overnachting. Zie verder http://www.antenna.nl/expeditie

  Wat maakt je product zo bijzonder?:
  De EXPEDITIE heeft het ideële centraal staan. De zakelijke kant helpt ons te doen wat we belangrijk vinden. Dat proef je, dat voel je.

  Advertenties

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s